Bakgrund
Bakgrund2
leftblack
leftblack2
toplogo_burkar
leenaright
leenaright2
shopico
rainfo
cocoabeans

OM OSS

KONTAKT

 

Kontaktperson: MIKAEL ÅBERG

E-post: mikael@cocoafresh.se

Telefon: 0651-410 06 (+46)
Mobil: 070-27 990 27 (+46)

COCOAFRESH
att: Mikael Åberg
BOX 1
820 40 Järvsö

SWEDEN

Vi finns i Järvsö, Hälsingland, c:a 35 mil norr om Stockholm. De produkter vi erbjuder är av egen tillverkning och från början (år 2003) designade för att lösa problem med rosacea i ansiktet på undertecknad. Utefter tidsaxeln visade det sig dock att produkterna hade ett mycket större användningsområde då släkt vänner och bekanta berättade att det kraftigt förbättrade symtom som hälsprickor, sköra naglar, torra läppar och olika typer av eksem.

År 2007 började vi sälja produkten på mindre marknader i närområdet och i och med detta visade det sig att våra produkter fungerar utmärkt för att förbättra och motverka allehanda symptom och problem från topp till tå. De har även en föryngrande effekt på huden, vid dagligt bruk. Så jag vill påstå att det här är den enda hudprodukter ni behöver för en mjuk och frisk hud i det flesta fall.

Jag rekomenderar att ni går in och ser på de användarexempel som finns tillgängliga då de klart visar hur kompetenta våra produkter är. Ansiktet som visas är mitt eget och tidrymden för behandlingen av min rosacea är enbart 36 timmar, bilderna är tagna år 2009 och så länge jag använder "Chokladolja" och "Kakaosalva" dagligen märker jag inte av någon som helst symptom av min rosaceaproblematik.